HavePlan
En detaljeret tegning

Haveplan

Hvad går det ud på

En haveplan er en detaljeret tegning over din have eller dele af din have, der bliver udarbejdet efter et besøg og en rådgivende samtale i din have. Haveplanen kan f.eks. indeholde:

  • Detaljeret og målfast optegning af haverum og indhold
  • Endelig placering af ønskede nye elementer og bygninger i haven med angivelse af størrelse og afstande til f.eks skel eller hus
  • Detaljeret beskrivelse af havens nye rum, planter og materialer

Haveplanen er målfast og tegnes i målstoksforhold 1:100. Der er derfor plads til mange detaljer uanset havens størrelse.

Jeg udarbejder først et oplæg som vi gennemgår pr. mail eller telefon, derefter tegner jeg den endelige haveplan.

Haveplanen farvelægges.

Haveplanen koster fra 10.000,- eks. moms. Du vil få en fast pris når vi sammen har kigget på haven og talt om dine ønsker.

Før vi går i gang

Inden vi mødes er det en god ide at du har fundet og printet et grundkort over din have og/eller opmålt din have og indtegnet de vigtigste elementer i haven, så der foreligger et godt tegningsgrundlag. 

Jo bedre tegningsgrundlag, jo mere præcis bliver haveplanen.

Det er ligeledes en god ide at alle i husstanden er blevet spurgt om deres ønsker til haven.

Hvad sker der bag efter

Hvis du har behov for det, gennemgår vi haveplanen sammen, det koster ikke ekstra.

En haveplan er en godt redskab til at få overblik over havens fremtidige udformning og er ofte nok til at indhente et tilbud hos en anlægsgartner for udførslen af hele eller dele af haven. 

Det kan også være at du finder ud af at du har brug for flere detaljer omkring hele eller dele af haven. Hvis det er tilfældet kan du efterfølgende få udarbejdet en belægningsplan og/eller en beplantningsplan og en komplet planteliste.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig igen.

 

Langers Landskab

haver med plads til naturen